Дыета Прынцып для пацыентаў з хранічным захворваннем нырак
Прынцып дыеты для хворых з хранічным захворваннем нырак заключаецца ў наступным: пяць нізкі і высокі адну: нізкі калій, нізкім утрыманнем солі, нізкі фосфар, з нізкім утрыманнем тлушчу, нізкім утрыманнем бялку (за выключэннем тых, з Нефратычны сіндромам), высокая вітаміна.
Высокае ўтрыманне калію 1. нізкі калій прадуктаў павінны быць забароненыя: усе віды ядомых грыбоў, бульбы, ямса кітайскага, капуста, дата, бананы, апельсіны, белы грыб, персіка, абрыкоса, шпінат, згвалтавання і г.д.
2. нізкім утрыманнем солі з высокім утрыманнем солі прадуктаў: MSG, соды, узломшчык, добра высушаныя локшынай, соевы соус і г.д. Пацыенты, у якіх артэрыяльны ціск не стабільна або цяжкай ацёк, варта пазбягаць солі. Увогуле, кожны пацыент прымае соль менш за 3 г кожны дзень.
3. высокая нізкія фосфару Змест фосфару прадуктаў: марскі харчовай прадукт і марскіх раслін, такія, як марскія водарасці, рукамыйніца, кішачніка жывёльнага, кунжут, чай, мёд, жаўток, і г.д.
4. абястлушчаны Заўвага: Забараняецца выкарыстоўваць алей жывёла, рыхтуючы. Вазьміце алей, галоўным чынам, не браць у тоўсты ежы. Гэта лепш для пацыентаў хвароба нырак мець кукурузнае алей, якія змяшчаюцца тлустую кіслату.
5. Бялок высокай якасці можа мець неабходную колькасць яечнага бялку, малака і тонкай нішчымнага мяса, колькасць спажывання павінна быць не менш за 100 г. Не прымайце ўсё віды арэхаў, такіх як арахіс, насенне дыні і грэцкімі арэхамі.
6. высокай вітаміна заняць больш гародніны і ўсякага роду вітаміна напрыклад груша, яблык, агурок, памідор, і г.д.
Заўвага: Каб пазбегнуць вострай ежы (напрыклад, лук, імбір, часнык і г.д.). Пазбягайце дыму і лікёр, і пазбегнуць сабачае мяса. Будучы олигурия, пацыенты павінны кантраляваць спажыванне вады. Увогуле, спажыванне вады павінна быць менш, чым аб'ём мачы на дзень раней.
Высокае ўтрыманне калію 1. нізкі калій прадуктаў павінны быць забароненыя: усе віды ядомых грыбоў, бульбы, ямса кітайскага, капуста, дата, бананы, апельсіны, белы грыб, персіка, абрыкоса, шпінат, згвалтавання і г.д.
2. нізкім утрыманнем солі з высокім утрыманнем солі прадуктаў: MSG, соды, узломшчык, добра высушаныя локшынай, соевы соус і г.д. Пацыенты, у якіх артэрыяльны ціск не стабільна або цяжкай ацёк, варта пазбягаць солі. Увогуле, кожны пацыент прымае соль менш за 3 г кожны дзень.
3. высокая нізкія фосфару Змест фосфару прадуктаў: марскі харчовай прадукт і марскіх раслін, такія, як марскія водарасці, рукамыйніца, кішачніка жывёльнага, кунжут, чай, мёд, жаўток, і г.д.
4. абястлушчаны Заўвага: Забараняецца выкарыстоўваць алей жывёла, рыхтуючы. Вазьміце алей, галоўным чынам, не браць у тоўсты ежы. Гэта лепш для пацыентаў хвароба нырак мець кукурузнае алей, якія змяшчаюцца тлустую кіслату.
5. Бялок высокай якасці можа мець неабходную колькасць яечнага бялку, малака і тонкай нішчымнага мяса, колькасць спажывання павінна быць не менш за 100 г. Не прымайце ўсё віды арэхаў, такіх як арахіс, насенне дыні і грэцкімі арэхамі.
6. высокай вітаміна заняць больш гародніны і ўсякага роду вітаміна напрыклад груша, яблык, агурок, памідор, і г.д.
Заўвага: Каб пазбегнуць вострай ежы (напрыклад, лук, імбір, часнык і г.д.). Пазбягайце дыму і лікёр, і пазбегнуць сабачае мяса. Будучы олигурия, пацыенты павінны кантраляваць спажыванне вады. Увогуле, спажыванне вады павінна быць менш, чым аб'ём мачы на дзень раней.
Комментарии
Отправить комментарий