Дыета Прынцып для пацыентаў з хранічным захворваннем нырак

Прынцып дыеты для хворых з хранічным захворваннем нырак заключаецца ў наступным: пяць нізкі і высокі адну: нізкі калій, нізкім утрыманнем солі, нізкі фосфар, з нізкім утрыманнем тлушчу, нізкім утрыманнем бялку (за выключэннем тых, з Нефратычны сіндромам), высокая вітаміна.
Высокае ўтрыманне калію 1. нізкі калій прадуктаў павінны быць забароненыя: усе віды ядомых грыбоў, бульбы, ямса кітайскага, капуста, дата, бананы, апельсіны, белы грыб, персіка, абрыкоса, шпінат, згвалтавання і г.д.
2. нізкім утрыманнем солі з высокім утрыманнем солі прадуктаў: ​​MSG, соды, узломшчык, добра высушаныя локшынай, соевы соус і г.д. Пацыенты, у якіх артэрыяльны ціск не стабільна або цяжкай ацёк, варта пазбягаць солі. Увогуле, кожны пацыент прымае соль менш за 3 г кожны дзень.
3. высокая нізкія фосфару Змест фосфару прадуктаў: ​​марскі харчовай прадукт і марскіх раслін, такія, як марскія водарасці, рукамыйніца, кішачніка жывёльнага, кунжут, чай, мёд, жаўток, і г.д.
4. абястлушчаны Заўвага: Забараняецца выкарыстоўваць алей жывёла, рыхтуючы. Вазьміце алей, галоўным чынам, не браць у тоўсты ежы. Гэта лепш для пацыентаў хвароба нырак мець кукурузнае алей, якія змяшчаюцца тлустую кіслату.
5. Бялок высокай якасці можа мець неабходную колькасць яечнага бялку, малака і тонкай нішчымнага мяса, колькасць спажывання павінна быць не менш за 100 г. Не прымайце ўсё віды арэхаў, такіх як арахіс, насенне дыні і грэцкімі арэхамі.
6. высокай вітаміна заняць больш гародніны і ўсякага роду вітаміна напрыклад груша, яблык, агурок, памідор, і г.д.

Заўвага: Каб пазбегнуць вострай ежы (напрыклад, лук, імбір, часнык і г.д.). Пазбягайце дыму і лікёр, і пазбегнуць сабачае мяса. Будучы олигурия, пацыенты павінны кантраляваць спажыванне вады. Увогуле, спажыванне вады павінна быць менш, чым аб'ём мачы на ​​дзень раней.

Комментарии

Популярные сообщения